top of page
DIENSTEN VOOR BEDRIJVEN

Bedrijfsadministraties

Wij kunnen voor u uw volledige administratie uit handen nemen. Ook indien u af en toe wat extra administratieve handen kunt gebruiken, kunt u altijd een beroep op ons doen. 

Belastingaangiften

Wij verzorgen alle mogelijke belastingaangiften. Hierbij kunt u onder meer denken aan jaaraangifte, loonadministratie, BTW aangifte. 

Salarisadministraties

De Wit & Krause verzorgt voor vele bedrijven de salarisadministratie. We kunnen voor u de volledige salarisadministratie doen of helpen u hierbij. Ook is het mogelijk dat een van onze mensen maandelijks bij u langs komt.  

Financieel crisismanagement

We zijn ook gewend om indien nodig financieel crisismanagement te voeren. Hiervoor hebben we meerdere specialisten in huis die u weer uit de crisis helpen. 

Troubleshooting, begeleiding en advies

We hebben al vele bedrijven mogen helpen met hun financieel beleid. Soms zorgen we voor een gedegen begeleiding en soms zijn we bezig als troubleshooter. Voordat we hiermee beginnen bepalen we in goed overleg de gewenste behoefte. 

Controlling en budgettering

Voor een aantal van onze klanten verzorgen we de control functie. Dit houdt in dat we de controller zijn. Ook dit doen we in goed overleg zodat u puur krijgt wat u nodig heeft en dus niet te veel. 

Detachering en interim opdrachten

We zijn als kantoor in staat om een van onze medewerkers bij uw bedrijf te detacheren indien dit nodig is. Ook voeren we voor verschillende bedrijven interim opdrachten uit, hierbij kunt u denken aan het weer op orde maken van de financiële huishouding tot aan het begeleiden van een financiële medewerker. 

Please reload

bottom of page